Uz tu dlho nic nebolo, tak nieco z dneska. Objednal som si 2 sety zo 60. a 70. rokov. Oba obsahovali anteny a granulovy, resp. "tenke" stromy. Mame noveho postara (typicky fetacik, co si nenasiel inde pracu, tak ho z pracaku supli na dorucovatela), zahadzuje ohorky z cigarety na dovre a podobne. Bola otazka casu, kedy ma nasere. Dnes mi obalku s tymyto dvoma setmi takto natlacil do schranky (vid priloha). Nechapem ako to tam dal, lebo vytiahnut to neslo ani dnu, ani von! Musel som obalku priamo v schranke prestrihnut v polovici. Cistym zasahom vyssej moci ostali obe anteny a stromy neporusene, co sa inak ako zazrakom pochopit neda. Nasilim natlacena obalka do schranky! Predosly postar mi pekne zazvonil, zbehol som dole a vzal si obalku. Ti, co ma blzisie poznate si viete predstavit co by sa stalo, keby som ho tam pristihol - asi by som vam uz pisal z Justicaku. Kazdopadne idem podat staznost na Postu a ziadost o pridelenie noveho dorucovatela, lebo v opacnom pripade za seba nerucim, ked ho stretnem. A to sa obavam, ze sa stane tak ci tak. Ja sa v takychto pripadoch dementov nepoznam!