Tak mne sa stalo ine. 5.3. som objednaval z USA cez BL 2 male sety a par dielov, spolu za cca 80€. 3 tyzdne mi nic nechodilo, pisal som predajcovi a ten, ze mam pockat, ze COVID a podobne zvasty. Poslal mi tracking a ten jasne ukazoval, ze tovar bol doruceny po 3 dnoch (!!!) od odoslania v rovnakom state, kde bol odosielatel. Natahovalo sa to velmi dlho, neskor mi tvrdil, ze zasielka je v Rakusku. Tam som to opakovane overoval a opakovane mi Rakuska posta odpisala, ze zasielku s tym cislom vobec neregistruju, ani neregistrovali. Predajca stale tvrdi, ze je v Rakusku, ale nevie to nijak dolozit! Len ze mu to tvdia na poste v USA. Najprv bola pesnicka o tom, ze postar na ich poste tomu dal nespravny tracking, ale to pride. Uz to bolo divne! Papluh mi s tym pripadom masivne pomahal (za co dakujem), napisali sme cele strany staznosti, ale nic nepomohlo. BL sa so mnou ani nebavil a PayPal to uzavrel, ze po preskumani zistili, ze zasielka BOLA DORUCENA. Ale KAM? Do USA. To uz ale PayPal neriesi. Takze som bol okradnuty o 80€. Smutne, ze TLG (BL) toto neriesi, kedze som bol okradnuty na ICH shope a este vacsi vysmech ludom do papule je PayPal. Tu je vidno aka to je organizacia a aka je vymozitelnost prava. A potom sa ludia coduju, ked niekomu dojde trpezlivost a rupnu nervy ako Breivikovi...