Braňo - trochu nadhľadu, a bude to OK!
Tá pestrosť zatiaľ vydaných ideas setov je myslím rozumný kompromis, či už pre fandov scifi, rozprávok, seriálov alebo reálnych vecí a strojov atd...
Hmm, pekné počty, že 99% Beatlesáci, 90% Ghostbusteráci...
To nieje podstatné, že to musí poznať trištvrtina planéty, nemožme byť všetci rovnakí - stačia ovela menšie čisla, aby sa im to oplatilo. Ale Braňo, pokial ťa to niekto núti kupovať rad radom s pištolou pri hlave, tak to chápem tú nasranosť...
Ten posledný film nebol bohviečo pre mňa, ale hlavne tá téma má korene v minulosti, starý dobrý film, ďalej vela PC-videohier, aj nejaké komixy...čiže základňa tam je, fanúšikovia sú, a takto to je v každom filmovom-hernom-a_neviem_akom univerze - a to stači. A nakoniec, mne to je úplne u prdele.
ja som za ten vyber, ako TRON fanusik, celkom rad. tesim sa na finalny model...
AHA!! TRON fanúšik! Kludne to tu vysvetli kolegovi vyššie, že nejaký Beatles a eifelovky a monalizu nech si strčí do kanála
A inak, zaújima ma, čo hovoríš na ten posledný film?
Človeče, ja som si pár rokov dozadu kúpil ten TRON Legacy na DVD-čku v Tescu za 2,50 len tak na slepo. A doma som to nakoniec na 4 krát ledva dopozeral. Šialená nuda,nezáživný scenár... A pritom začiatok v realite ma fakt navnadil, aj soundtrack dobrý, potom o chvilu vo virtuálnej realite prišla scéna s tymi motorkami, tá sa mi fakt páćila - potialto ma to bavilo - toto všetko sa udialo v prvej polhodine filmu. Dalej už úplná dejová prázdnota, z ktorej na mňa po chvilke prišli vždy mrákoty. Kecy o ničom, celý zvyšok filmu o ničom. Čiže akurát vizuál zaujimavý a hudba. Po dopozeraní mi aj tých 2,50 eura prišlo škoda.