Čo sa týka raketoplánu, kua aká je to Idea keď samo LEGO to spravilo x-krát v rôznych veľkostiach.
Akože trochu zmením počet dielov, zveziem sa na vlne Saturn V a hurá tu je moje 1% ?
Lego uz davno nie je o tom, co by sa komu pacilo, ale co sa bude dobre predavat.
Tuna je vyber hrozny. Ideas nie je len o dobrom napade ale aj o tom po com je dopyt (cize dostane rychlo 10K support).
Tiez my tu pride ze si TLG ohyba pravidla / prizmuruje ocko. Sanurn asi podcenili a teraz vidia aky kupny potencial ma set s takou tematikou. Prave uvazujem ze si zozeniem ten 60080 ale ked vidim toto, to je este lepsie, tak uz si pockam na vysledok a radsej tich 80+ Eur dat do tohto lepsieho raketoplanu.
Mne sa ten city nosovy diel paci (mini raketoplan som si kupil), chcel som najskor 60080 vyskladat a kupil som kvoli tomu aj ten creator raketoplan ale este chybaju specificke diely na tu nosnu raketu.
Nikomu nebrani vziat si svoje 1% z akeho kolvek aj "skoronapadu" ak to bude mat predajny potencial a bude to hrat TLG do karat.
Aj sam pises ze si licenciu mozno sikovne dopredu zabezpecili.
Drzim raketoplanu palce, paci sa mi, ak mu to nevide, budem muset briklinkovat tie dark orange casti aby som aj nosnu raketu mohol spravit.