(no kým so to spísal, niekto ma predbehol
)
Výber do ďalšieho kola uzavretý
https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/70448f84-18c7-432f-837b-e7f6bc473f49Môj názor:
- Acclamator loď z SW - prijaté ešte za starých čias, šanca žiadna
- Modular Arcade - priama konkurencia vlastnej rade, šanca žiadna
- Embraer A-29 - že je to konkrétne lietadlo by vedelo asi 0,01% kupujúcich, šanca mizivá
- SR-71 - stále je to primárne vojenské lietadlo aj keď neozbrojené a veľmi známe, šanca mizivá
- Mystery Science Theater 3000 - dosť okrajové, nezdá sa mi všeobecne chytľavé, šanca mizivá
- Treehouse - pekné, veľké, ale až príliš (2600 dielov) a špecifické, šanca malá
- Amelia - možno keby to bola tá historická postava, ale toto je podľa rozprávky, šanca malá
... toto su moje tipy
- Flintstones - už sa viac krát opakovali, otázne je rozšírenie mimo nostalgie, záleží od ohodnotenia dopytu a stavu licencie
- BMW R60 - ešte sme nemali "Creator Expert" motorku, ak ju neplánujú v regulárnej téme toto môže byť šanca, aj keď si viem predstaviť o niečo známejšie kusy, s BMW už spolupracovali a to na Technic moto, možnosť tu je
- Stitch - toto je favorit, v podstate cesta akou išiel Wall-E, keď nemajú to dať k akej téme tak Ideas sa hodí, s Disney-m majú kopec licencií (čo môže byť problém, nemusí sa to hodiť k tomu čo chcú pretlačiť)