V Londyne sa podla mojich informacii nachadzaju dva oficialne legoshopy.
Jeden je v nakupnom centre Westfield v Stratford City, druhy vo Westfielde vo White City.
Najdeme tu klasicky celu aktualnu ponuku plus nejake nevypredane starinky. Hracie pulty pre deti, a co sa mi paci, tzv. digital box, postavite sa s takto oznacenym setom pred monitor a z krabice "vystupi" poskladany model ktory spravi nejaku animaciu napr. vystupia figovia a zacnu sa nahanat a podobne. Ciastocne sa da model ovladat pohybom krabice pred monitorom. Ja som si vychutnal Bennyho vesmirnu lod. No a samozrejme nechyba Pick-a-Brick a skladanie figurok. Ceny klasika katalogove, maly pohar ak si dobre pamatam £6,99 velky £11,99. Samozrejme som skusil ten vacsi a viecko som zatvaral s pomocou mojich 85 kil
Trochu som bol nas..rdeny sam na seba, lebo ked som bol vo White City naposledy, mali plates 1x1 v trans clear aj trans yellow a nechcelo sa mi nosit pohar. Tak mi treba. Nejaky zoznam dielov asi nema vyznam, ako som sa informoval tak kazdy tyzden maju tovar a ponuka dielikov sa meni podla toho co im pride.
No a vzadu za pokladnou sa naslo miesto aj pre nejake tie MOCy ktore sa tiez obmienaju.