Moc hezké, ale málo platné, mně tyhle novodobé technicy nejpříjdou jako LEGO, prostě se mi nelíbí ty panely a celkově mi ta auta příjdou neskutečně plastová... Jako když vezmete plastikový model co je vylisovaný z červené hmoty, slepíte ho a neuděláte nástřik....
Určitě se to prodává, o tom žádná, ale... Modely z klasických kostek jsou prostě hezčí. A furt nechápu, proč u toho není možnost tam zabudovat R/C modul, aby to jezdilo.... Super by bylo, kdyby tam byla kamera, BT modul a k tomu připojení třeba na klasický PS/Xbox ovladač plus program, kdy byste se připojili k modelu, v PC by se vám vytvořila virtuální drahá a vy jste s tím mohli drandit třeba po virtuální Monze převedené do vašeho bytu. Ostatně minimálně s MS a jeho Forzou LEGO spolupracovalo, takže...
Protože jinak mi není jasné, k čemu tam ty složité převodovky jsou, vždyť to není moc hratelné... U starých Super Carů (z technic kostek) bylo na ta ustrojí vidět, mohli jste se koukat jak to řadí, jak fungují válce, tady není vidět nic.