Moj pohľad na prichádzajúce novinky:
42044 - Display Team Jet; 42045 - Hydro Plane; 42046 - Getaway Racer; 42047 - Police Interceptor : Tieto malé modely sú len tak do počtu, nebudem to ani hodnotiť, pre mňa nezaujimavé...aj keby som bol v detských rokoch.
42048 - Race Kart : Nemám výhrady. Farebne zladené, ohnuté panely dobre dotvárajú tvar + čierne disky s tou šachovnicou - páči sa mi. Proste toto by mala byt hranica najmenších Technic setov, nevidím zmysel chrlliť tolko mini modelov spomenutých v odstavci vyššie.
42049 - Mine Loader : Takýto banský nakladač myslím ešte nebol doteraz, tak za originalitu majú plus. Ale ten výzor?? uff, total odfláknuté, strašne nedorobené mi to príde. Ten motor vzadu mohli aspon 4-valec dať a celú tu zadnú časť predlžiť jak to majú v reále...Strašne na tom šetrili a výsledok aj tak vyzerá.
42050 - Drag Racer : Celkom dobre spravený set. Páči sa mi A aj B model. Ale k A-modelu mám výhrady. Tie výfuky!!! to mali dať normálne 4 rúry vedla seba na každú stranu, a nie hentaký kýbelhrnec...a esťe šúcha po zemi...ach jaj. Tie hranaté blatniky sú tiež škaredé. A už mohli vymyslet konečne nejaký rohový zaoblený panel, ktorý by vyplnil priestor nad prednými svetlami. Čiže set celkovo sa mi páči, ale vylepšil by som tam tie spomenuté veci.
42052 - Heavy Lift Helicopter : Nemám výhrady, pekne spravený vrtulnik! Ten B-model už je len taká improvizácia no...