Lesny stroj - ako uz Jammo spomenul - farebne skarede. Toto mohol byt pekny licencovany stroj od John Deere. Nebude to tazke prerobit - Lime Green sa vymeni za zelenu, biela sa vymeni za zltu, rameno sa da zelene, alebo cierne a bude. Ak uz chceli nelicencovane farby mohli zvolit inu kombinaciu, ale nie zelenu s Lime Green a bielou. Krizenec CLAASu a John Deera. Ale ako napad dobre! Toto ako primarny set este nebolo. Len si neviem predstavit tu hratelnost. Pila na ramene ma totiz odpilit cast dreva a valce by mali kmen posunut dalej. Tu mi pride, ze aj tie ostnane valce su zle umiestnene - mali by byt podla mna o 90 stupnov otocene. Ale nie som lesnik. Hratelnost nebude asi idealna.
Vraciam sa k tomuto mojmu prispevku, pretoze ludia vo svete bud nechcu vidiet diletantizmus TLG dizajnerov, alebo ho proste nevidia. Na vyssie spominanu
ZASADNU chybu som upozornil aj na
diskusii na Bricksete. Mne sa to v anglictine tazko vysvetluje, ale kto chcel, ten ma pochopil. No a kym admin (Huw) ma nechcel pochopit a ani sa nezamyslel nad tym co pisem, tak jediny Holandan si dal tu namahu a vyhladal si, ako funguje lesny kombajn:
"My knowledge of forest harvesters is limited to having read this review and watching some videos on YouTube but I think KLF is right: in order for the spiked cylinders to move the tree through the head while stripping it (“feed” the tree to the saw so it can cut it into smaller sections), the cylinders should be perpendicular to the saw. In other words, the gripper function should be seperated from the feed-through&strip-function."Tu je ukazka podobneho kombajnu - KOMATSU 931XC.