Mám zmiešané pocity. Letiskový hasičák je celkom OK, červená je bežná farba, takže sa bude dať kombinovať, som zvedavý na funkcie, ale ak by to bolo na úrovni repliky od dokludiho, tak by to bolo OK aj v rámci ceny(počítam, že v Dráčiku by to mohlo byť do 80€).
Pásový tereňák je v poslednom období nejaká LEGO obsesia, teraz tomu pridali gumové dzindzíky na pásy pre lepšiu hrateľnosť, ale stále to na mňa pôsobí, ako nafúknutý B-model z 42038. No a keď chceli prísť s novými dielikmi vo fialovej, mali jej tam buchnúť viac. Z troch druhov panelov a jednej - dvoch dĺžok liftarmov sa toho veľa nebude dať postaviť, fialové Porsche by napríklad bolo fajn, okolo jedného takého chodievam každý deň z práce
, len ako vravím, tých dielov v tej farbe je žalostne málo.
Terénna odťahovka nakoniec vyzerá celkom OK z hľadiska proporcií, zadná časť medzi bočnými panelmi je nejaká "riedka". Stále mi z tých obrázkov nie je jasné, čo za farbu je tá modrá, či ako 42050, alebo 42036. V tom prvom prípade by to bola lepšia možnosť IMHO, tej druhej je už celkom dosť.
Čo sa cien týka, zatiaľ sú nejako vysoko, uvidíme, čo prinesie realita, ale 250€ za menej dielov, ako Claas mi príde ako zlý vtip, aj napriek diaľkovému.(Volvo malo podstane viac PF motorov a dvojnásobok IR, len o 300 dielikov menej a bolo lacnejšie).
Pásové vozidlo ťažko hodnotiť z hľadiska ceny, nakoľko chýba veľa informácií, počty dielov, existencia PF...