No - takze v prvom rade dakujem Rambovi (Patovi) za vynalozene usilie!
A teraz k veci. Cakal som, ze budeme moct spravit vystavu uz v tomto roku, ale zrejme su muzea a galerie uz rezervovane. Ale mozno sa podari aj tento rok nieco (je v hre Banska Bystrica). Co sa lokality v PP tyka, aj muzeum, aj galeria su fajn. Mozno by stalo zvazit, co je viac po ruke, co je navstevovanejsie. Na rozhodovanie ale asi nemamevela casu.
Co je ale najpodstatnejsie - musime si zvolit koncepciu a plan! To znamena, musime si stanovit KTO sa chce podielat na vystavach a AKO. Inymi slovami, kto co poskytne, co pripravi. Cize niekto bude chciet prispiet vlastnym dielom (MOC), niekto oficialnymi LEGO setmi, niekto prilozi k dielu ruku inac. Istu podporu budeme mat aj od samotnej spolocnosti LEGO. Cize koncepcia, plan - to je teraz prvorade! Je cas zacat sa o tom seriozne bavit, pretoze priprava je narocna a dlha. Ak by som mal svoju taku nejaku viziu predstavit, kto by co mohol poskytnut z tych co poznam, tak by to vyzeralo nejak takto:
P4tr1cius - UCS modely SW
Mikel - MOC modularna ulica, pripadne jedna vacsia MOC stavba
DrDano - oficialne modely Technic, zimna krajina
Leggina - Maxifigy zo 70. rokov, LEGO tematika 70. rokov (krabice napr.)
Budo - 7-wide expres (Gorila + vozne)
Paliason - od Teba by som najradsej chcel vsetko, ale viem, ze bude mozne asi len 1-2 modely. Kazdopadne, ak by si vedel spravit vsetko, bolo by to jedno z najvacsich lakadiel a najkrajsich exponatov.
Frantoka - Piratska sceneria, piratske lode
Aki - ak by si bol ochotny, nejaky hrad
No a ja za seba viem povedat, ze chcem pripravit niekolko (polo)MOC a MOC vlakovych suprav, z coho jedna bude vytvorena specialne pre tuto vystavu. Dalej viem poskytnut Sochu Slobody s podstavcom a mnoho veci zo
svojej zbierky. V plane mam aj nejake MOCy automobilov, ale to neslubujem.
Takze takto nejak v hrubych rysoch je moja predstava, ale ssmozrejme teraz je cas aby sme diskutovali, upresnili
KTO a
CO.