Janicko ma zmáknuté plnenie poháru PaB
Predposledne som bral hlavne slopes 1x2 45 stupnove a sypal do pohára s utrasaním .Zmestilo sa ich tam neuveritelných 612 kusov ! Samozrejme i so zaplneným studom ktorý zaplňam takto :
Posledne som bral hlavne bricky a plates.Ktore skladam do koláčov vo výškach (rozumej šírku bricku) 4+4+4+6 a navrch dve vrstvy plates na plocho spojene .
Koláče sa snažím zaoblovať platmy či slopami . Konkretne v jednom pohari som ten 6 kový koláč spravil len z plates 2x6 a po rozobratí zaplnili celý pohár !
Čo činilo 117 plates 1x6.Asi moj najlepší koláč
Zaleží čo konkrétne potrebujete a chcete ,ale ak mate v pohári miesto i na dalšie menej potrebne napr plate round 1x1 berte a zaplnajte!
Podla mna najvýhodnejšie je brat väčšie plates a skladať do koláčov.Plates su drahšie či rovnako drahé ako bricky na BL .Nezabúdajte keďnaskladate bricky do poharov ake kolvek množstvo ,plates ta date 3x viac!(keď majú tu istú podstavu ako bricky
samozrejme)
Ešte dodám ,že treba na to trpezlivosť ,naposledy som ta stravil vyše tri hodiny a naplnil 8 velkých poharov
Viac sa oplatí ísť do Donau centra kôli väčšej stene ,ale v Shopping sud sa možu objaviť i diely ako slopes 2x4 45 stupňov black a to sa len tak nevidi