Ahojte,ked si skopirujem nazov setu v BL a potom ho pastnem napr. do excelu, tak pred tym nazvom setu mam slovo Lego.Neviem ci ste si to vsimli.Robi mi to od tej poslednej vacsej aktualizacie Bricklinku.Ono ledva som ho chvilu pouzival,naucil som sa na nom co-to spravit a potom to zmenia
Da sa tomu vyhnut?
Existuje moznost nastavit si aby sa mi defaultne zobrazovali ponuky setov len z EU?Teraz ked sa zaujimam o nejaky set,tak si ho dam hladat a potom musim filtrovat podla regionu.Je nejaka mozno ako odstranit tento medzikrok?Aby som mal stale zaskrtnutu EU?
Pacia sa mi niektore veci v tom MOCs shope.Ma uz niekto skusenost s nakupovanim tam?Kupim si tam set a oni mi ho poslu spolu s nejakym pdf navodom vo fyzickej/digitalnej forme?
Je nejaka moznost vyhladavat na BLinku aj podla obrazkov?Nieco ako upload obrazku do googlu?Alebo to je velke sci-fi zatial?
Lebo niekedy vidim set na fotke a za nic na svete neviem ake ma cislo a nezostava mi nic ine len prehladavat potom po jednom sete v ramci lego temy.A to ak som rad a dokazem zaradit set aspon do spravnej temy
Da sa filtrovat obchody v ramci jednotlivych krajin aj podla poctu dielikov v ponuke?Napriklad chcem si pozriet len shopy,ktore maju 100 000+ dielikov a su v nemecku.