Toto nepatri do tejto temy ale skor to FUN/zábava aj ked sa to týka bricklinku.
Urcite ste viaceri poculi ze Americania su skratka narod blbcov...Z vlastnej skusenosti mozem potvrdit defenitivne, ze je to pravda (cest vynimkam).
Spolu s Gentlemanom si kazdy vedieme BL shop. Kedze sme z jedneho mesta a byvame asi 5min od seba pešibusom, rozhodli sme sa zaviest tzv: Kombinovane objednavky.
Zjednodusene povedane: Objednate si u nas oboch a my vam to posleme spolu v jednom baliku a tak usetrite za postovne, ktore by ste cvakali za druhy balik.
Kombinove objednavky vedieme uz par mesiacov a tuto moznost vyuziva vela zakaznikov jak domacich tak zahranicnych.
V nasich "obchodnych podmienkach" Najdete na uvodnej stranke zjednodusene napisanu ponuku na kombinovanu objednavku. Nase podmienky su docele podobne a mame aj identicku tabulku na postovne pre lepsiu orientaciu.
Doteraz mna osobne kontaktovali dvaja "menej chapavy" zakaznici aby som im vysvetlili ako "combi-order" funguje...Uviedol som im prakticky priklad s vahou a kolko sa da a ako usetrit. Pochopili, objednali.
Ceresnickou na torte su nasi drahy kupujuci z USA. Pri CHECKOUT si kazdy zakaznik musi zvolit sposob platby/menu a samozrejme sposob dodania...ak nezvolite nepusti vas to dalej a objednavku neviete odoslat, uplne logicke pre kazdeho.
Nasi drahy zaoceansky zakaznici pravidelne zvolia moznost kombinovana objednavka z 4 dalsich sposobov ktore ponukame. Vacsinou s Gentlemanom pockame tak jeden den, nie kazdy totiz ma cas odkliknut dve objednavky za den. Potom zakaznika kontaktujeme, ze zvolil tento sposob ale druhy z nas objednavku neprijal, ci mame cakat atd.
asi tak 3/4 ak nie viac odpovedi od Amikov boli v style, ze chcu len objednat od jedneho z nas s dodatkom na combi-order ze "nechapem tomu", "nerozumel som", "myslel som, ze je to tak a tak" . Nechapu ale aj tak zaskrtnu to comu nechapu. Osobne som mal aj 2x odpoved ze to chce zrusit lebo to vobec nechce, ziadne sorry ani kontaktovanie z jeho strany, ze to odklikol nechtiac.
Najprv sme sa Gentlemanom nad tym smiali, vsak Amici su blbci. Potom nam bolo do placu, ze ako moze byt niekto tak blbý. A tento mesiac to uz povazujeme za cistu buzeraciu pretoze combi order z USA nam padaju ako hnile hrusky.