Neuveritelné Po troch mesiacoch sa mi predajca ozval ,že to poslal ,teraz.
Ked citam tie feedbacky, az je mi luto predajcu. Ked uz predajca z nicoho nic neodpoveda/neposiela isto ma dvolezitejsie veci ako nejaky BL. Ci uz umrtie, zdravie alebo ine problemy. Pritom to vyzeral byt tak dobry shop...v rozbehu
Samozrejme kupujuci vidi len to ze predajca ma moje peniaze a ja tovar po mesiaci nikde. Tiez by ma nasralo ci by sa jednalo o sumu 5 € alebo 500 €. A inac by som to tiez nedokazal vyriesit ako negativom.
Jedine sa obratit na PP a kedze predajca by nereagoval ani na ich vyzvy, peniaze by kupujuci isto naspat ziskal. Ale na ten feedback by som sa uz vysral, pretoze logicky mysliaci clovek vie, ze sa asi nieco stalo.
Ak by som uz chcel okradat ludi tak nie cez BL kde by moja zlocinecka kariera skoncila rovnako rychlo ako zacala.
Ked citam tie jeho negativne feedbacky akoze "zlodej" atd...no strasne
Vseobecne co si vsimam zapadianari pisu tie feedbacky hore dole za malickosti za ktore chudak predajca nemoze. A kolko krat bez toho aby kontaktovali predajcu a vyriesili problem.
Tu je evidentne jasne, ze predajca kontaktovany bol ale svojou nepritomnostou si zial vysluzil aj taketo prispevky ako zlodej.
Kazdopadne je mi predajcu luto...
A hlavne ma to nuti zamysliet ze ak by sa mne nieco stalo tak ako predist takejto situaci. Hodila by si nejaka osoba, ktora je znala pouzivania BL ako predajca a mala pristup k mojim udajom aby v pripade mojej nepritomnosti vedeli komunikovat, zatvorit shop, vratit peniaze, atd....