Bohuzial musim definitivne konstatovat, ze tlg poslalo tuto stranku do hajzlu. A zdovodnovat nieco koronou ako nizsie spomenuty predajca, je ubohe uz len z toho dovodu ze stranka sa spravuje z kanclu. Absolutne preje.any rok, posun dozadu. Preco mi ako predajcovi ostavaju nerealizovane obchody roky zive, a pritom ako kupujucemu to po pol roku zmizne aj s celou komunikaciou?!
Kupoval som od brabanta v novembri 2 sety. 3k pozitivnych hodnoteni. V eu sa blaznila 2. vlna, predajca ako-tak komunikoval. Mal nejake covidove starosti v rodine. Beriem. V januari hodil na shop ze pomaly sa dostava z najhorsieho, no stale nie je vsetko v poriadku a prosi kupujucich o trpezlivost. Komunikacia stale prebiehala aj v marci, kedy som mu napisal ze sa stahujem nech mi to posle na inu adresu. Predajcovi dokonca pribudali pozitivne hodnotenia a nie malo, tzn ze v ramci moznosti fungoval. Ano, pribudli obcas aj negativne hodnotenia od cholerikov, na co reagoval vratenim penazi a zrusenim predaja. Neviem kde nastal zlom ale cholericke nareky prevazili nad zdravym jednanim a momentalne je obchod zruseny zo strany bl a moja objednavka expirovala. Nemam vobec naladu riesit tieto sracky cez bl a paypal a v podstate uz ani neviem, neserie ma ani tak tych 180e, tie sety vsak k.revsky. Bl svoje poplatky dostal, paypal tiez, mozu byt spokojni a ja si svoje problemy skusim doriesit cez mail. No do buducna si sakra dobre rozmyslim, ci este nieco cez bl objednam. V mojich ociach sa svojim slampetnym pristupom po stali nedoveryhodnou strankou a toto bol ten posledny klincek