TO SI SNAD ROBIA PRDEL!!!
za prve, ta lod je grc. Povodne som dufal v nieco na sposob lietajucej lode z verneovky Robur, sekundarne som dufal aspon v prestavitelnost na normalnu lod, ale toto je absolutne nepouzitelne... ani len plachty.
za druhe, s to cenou to nemozu mysliet vazne... KTO, pytam sa kto toto kupi. Ako darcek deckam je to strasne drahe, a pre AFOLov nepouzitelne... si myslia ze sa ludia poseru z Movie, ze daju 250 ecok za toto? Zabudnite. Po 2 mesiacoch po tom filme ani pes nestekne, nieto ze sa deckam bude kupovat 250 eurovy set na jeho motivy na Vianoce, co budu o 10 mesiacov - dovtedy si na Movie nikto nespomenie. Bez filmu je ta lod nepouzitelna, a film samotny neni ziadna pecka, aby dal niekto tolko penazi za nejaky vytvor zhuleneho dizajnera (inak sa to neda nazvat, lebo v Movie malo TLG uplne volne pole posobnosti, aby vytvorilo aj nieco zmysluplne, nie farebne psycha).
Jedine plus tohto setu mohli byt Black Boat Mast Rigging Long 28 x 4, ktore su potrebne na lode a na BL idu uz po 10 ecok, ale kedze tu su len dva kusy a cely set je drahy jak mraky, tak to velmi cenovo nepomoze...
Mimochodom, nieco mi uslo a Britania sa zaradila k vyvolenej Amerike a jej cenam? Lebo v UK to ma stat 170 libier a v EU 250 eur, to je vyrazny rozdiel (vyse 40 eur).