Bol by som rád ak by sa tu nezačali riešiť pomýlené názory majiteľa Dráčik-a. Myslím, že každý sa vie zaradiť do svojej skupiny - z princípu nenakúpim, kúpim lebo má lacnejšie, je mi to jedno, z princípu nakúpim. A obdobne ako pri diskusiach pod novinovými článkami s tým tu nič nenarobíme akurát sa tu zabere priestor písaním to jeho aktivitách.
Čo sa týka faktíckého stiahnutia LEGO setov z ponuky, tak by som naozaj počkal.
Oficiálne vyjadrenia zo zastúpenia hovoria o skončení promo aktivít - medzi ne sa rátajú rôzne bannery, logá, polepy, ale aj akcie polybag zadarmo a pod. - toto má LEGO vo svojej sfére a može s tým ľahko skončiť a je pravdepodobné že tak bude. Tj po tomto by malo byť LEGO na úrovni hocijakého iného produktu čo tam má bez extra reklám a pod.
Ak mu dodávajú priamo tak teoreticky môžu vypovedať aj zmluvu, tam bude závisieť od toho čo v nej je
Ale keďže má v popise "Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) " tak ak nakúpi niekde od veĺkoobchodu a(alebo) v zahraničí (ako kedysi) tak neviem ako legálne by mu v tom vedeli priamo zabrániť...
... takže späť k čakaniu.