no jo, opat ten isty pribeh - snad tisici krat - dobre TLG vyrobi niecoho extra malo a zli reselleri skupia a kseftuju...
opat to iste riesenie- treba vyrobit viac. Potom cena na sekundarnom trhu klesne, a prestane to vykupovacie sialenstvo po polnoci... nehovorim ze to ma byt v predaji mesiac, ale aby to aspon prezilo jeden den :-) zaroven by si TLG zvacsilo zisk, lebo kvoli bonusu by to viac ludi kupovalo... takto si mnohi ludia radsej pockaju na nizsiu cenu v beznej sieti...
ako fanusik by som bol rad, ze to aspon od kseftara kupim - lebo ak by som nezachytil nocny predaj, tak moje sance su cista nula... TLG to proste uz nikdy nevyrobi... takto aspon to mozem za nejaku sumu mat. Vinny neni kseftar, ale TLG - cim viac by toho vyrobilo, tym dlhsia doba na to aby som si to kupil, resp nizsia cena u kseftara, ked to zmeskam...
Aj tak vacsina tychto bonusov su predaje od ludi, co si tym len znizia cenu hlavneho produktu. Pri tych limitoch a nastaveniach lego storu neni uplne jednoduche toho nakupit desiatky...
aby bolo jasne, osobne som nekupil ani kus, akurat spatne lutujem, ze som mohol mat porsche za dobru cenu - vdaka predaju toho bonusu, ktory by mi bol na nic...