Je to PODVOD a velke svinstvo zo strany TLG. U mna bol postup takyto:
- prisiel som na LEGO Shop o polnoci, kedy bol oficialne zahajeny predaj (podvod je uz len to, ze niekto si to mohol kupit pred polnocou, ked LEGO avizovalo jasny datum)
- vidim reklamu Kupte si Porsche, dostanete bonus
- hadzem do kosika Porsche set a CITY set
- je mi oznamene, ze ziskavam 2 bonusy; Porsche bonus a zimnu traposinu
- pozriem kosik - su tam 4 polozky; 2 sety + 2 bonusy
- objednavam tovar ktory VIDIM v kosiku; 2 sety + 2 bonusy
- LEGO sa ma pyta ako chcem platit - vyberam PayPal a zaplatim za tovar, ktory mam v kosiku (2 sety + 2 bonusy)
- nasledne (0:07) mi prichadza faktura z PayPalu, kde mi oznamuju ze obchod LEGO Shop mi stiahol platbu za objednany tovar, ktory je: vymenovane 2 sety + 2 bonusy
Objednavka ukoncena, ZAPLATENA (!) a zatial nikde nevidim, zeby mi bol odobraty bonus. O hodinu mi pride mail z LEGO Shopu, kde potvrdzuju na infantilnej grafike moju objednavku; 2 sety + 1 bonus. To je na facku. Toto povazuje LEGO za fer - objednat tovar, nechat si ZAPLATIT zan a nasledne oznamit ze 1 polozka je odstranena. Mali hned pri nakupe oznamit, ze dany bonus nedostanem! Nie PO ZAPLATENI! PODVOD! Samozrejme som pisal staznost, zatial mi neprisla odpoved.
Stastie, ze mame TLG lojalneho ambasadora, lebo keby som ja bol ambasador tak im tam v suvislosti s tymito ich SVINSTVAMI napisem taky prispevok, ze v mihu nas vylucia zo systemu!