Počúval som to na pozadí pár hodín keď to šlo ako stream asi prvé 3-4 hodiny z 8. Nemám chuť pozerať znova ani túto pol hodinu a teda niečo z tohoto ďalej je založené na vystrihnutých veciach.
Ak by som chcel byť korektný tak si prepožičiam tento komentár zpod videa
Velka skoda, ze pan neni "srdcar", podle toho, jak mluvi vlastne nema k legu zadny vztah a lego bere jenom jako prostredek ke zbohatnuti. Jeste vetsi skoda pak je, ze ve vysledku pak vlastne timto pristupem skodi opravdovym srdcarum.
Akože nejaké vedomosti o LEGO veciach má, ale akonáhle to malo ísť trocha viac pod povrch tak bieda (BL, IP, výroba,...) . Niežeby som si predstavoval, že každý na BL by to mal vedieť, ale keď už sa nechám publikovať na nete tak očakávam nejaké vedomosti.
Ďalej sa snaží profilovať ako korektný predajca, kľudne môže byť pravda, to nemá súvis s LEGO fanúšikovstvom.
No a na margo toho komentu, chlapec na seba mimochodom prezdradil (či sa pochválil ?) že s triedou z gympla sa radšej už nestretáva lebo na nich skúšal nejaký MLM systém, z predošlej práce ako skladníka ho vydrbali lebo zneužíval benefitový systém na kšeftovanie, ...