Kedze tu vznikli nedorozumenia o pocitani VIP bodov pocas AFOL zliav a sam som vo februari ludi presviedcal o inom pocitani bodov ako pise jammo, skusil som pohladat stare blocky, aby sa to vyjasnilo (nastastie kolega, ktoremu som zrovna takto s bodmi kupoval veci, si blocek poctivo odlozil).
Ako vidno z obrazku, tak mne sa pri nakupe najprv odcitali VIP body a az potom AFOL zlava 15 % - cize 3.2. to na pokladni robili tak, ako som vtedy tvrdil (co ma zbavuje viny
).
Jammovi to ratali opacne - najprv odcitali AFOL zlavu a az potom VIP body.
Z toho vyplyvaju moznosti:
a) v aprili zmenili system nahadzovania zliav vs. vip bodov, takze odteraz plati, ze je jedno, ci za nakup platim, alebo si uplatnim VIP body, AFOL zlavy sa to nedotkne.
b) maju v tom chaos, resp. je na predavacovi, ktory ukon spravi skor -ci najrpv nahodi zlavu, alebo body.
Zaver:
neni iste, ako to bude fungovat na dalsom afol dni. Vyskusat sa to da tak, ze sa uplatnia VIP body v malej sume (5 eur), tym sa urobi test, ako to pocitaju (s rizikom malej straty 15 % z 5 eur). Ak august a pripadne november potvrdi na viacerych blockoch tzv. Jammov system, tak sa da predpokladat, ze sa system zmenil a najprv sa uplatnuje afol zlava (co dava logiku).