uuuzasne, tento deal ma vsetky typicke znaky TLG - odkladany termin, padajuca stranka, dementny sposob predaja, extremne limitovany pocet a na konci zli zli kseftari... esteze som sa toho trapasu nezucastnil...
fascinuje ma, ze tu uz dlhe roky sledujeme, ako ten ich web pada, zlyhava, a nic sa nedeje... myslim ze aj na dochodku budeme riesit, co zas im padlo a ze za to moze zas niekto iny len nie oni... asi uz len matovic by to horsie organizoval...
este niekto bude nadavat na kseftarov... ti by nemali co zrat, ak by tento mini pidi setik predavalo TLG priamo za 15-20 eur, alebo aspon ako bonus k raketoplanu alebo inemu velkemu setu.... na kery fras to bolo potrebne robit cez nejake zakulisne vip odmeny? bezny clovek ledva zvladne nakupit cez ich super eshop, nie to este sa preluskavat nejakymi vip bodmi. Prave taketo trapne, pokutne predaje su dovodom, preco kseftari existuju... absolvuju cely stresovy predaj a za odmenu maju zisk. mohlo ho mat TLG, ale neee, ideme komplikovat veci maximalne ako sa da... bezny clovek co chodi do prace a nesleduje kazdu chvilu co sa chysta, nema sancu sa k takemu setu dostat, len potom na ebayi za 10x cenu... gratulujem TLG k dalsej super zorganizovanej akcii a tesime sa na dalsiu...