Mesje, Baca, Killco - mozete si zacat licitovat - zaciname na 500€.
Dost bolo folkloru. Dnes mi prisla, ale radsej som sa tu neozyval medzitym. Lebo mozete mat v objednavke od TLG cokolvek, kym to nemate doma, tak to nemate! Uplne chapem vase rozhorcenie - ved len si spomente, ako som ja besnil ked mi neprisiel Porsche bonus zaciatkom roka! Tak toto beriem ako taku satisfakciu, ze tentoraz sa usmialo stastie na mna. A pritom som sa k tomu dostal ako slepe kura k zrnu! Papluh tu dal info tusim den predtym, ze to pojde - inak bych o tom nevedel! A uz vobec som nevedel, ako sa to objednava - som myslel, ze sa to automaticky pribaluje k nakupu. Tak mi papluh poradil ako na to. Prvykrat som takto uplatnoval VIP odmenu, ale na podiv slo vsetko hladko, stranka TLG fungovala relativne v pohode. Pre istotu som si este z kazdeho kroku nakupu a platby robil screenshoty, co tiez zdrzovalo nakup. Ale ako pisem - vsetko slo relativne bez zadrhelov. Ale teda je to taky dost zdlhavejsi proces s tym uplatnovanim VIP odmien... kody treba opisovat, klikat na nenapadnu ikonku v kosiku, atd. Ale zvladol som to v pohode. Kazdopadne - este raz vdaka papluh za pomoc!
Co sa tyka tych cien na ebay a BL - nechapem co sa vzrusujete.
Je jasne, ze ludia skusaju! Ale KOLKO ludi to za tie sialene ceny kupi je druha vec! Henten s milionom na BL je jasny recesista - neviem si ani predstavit, ako by mu niekto tu ciastku za male LEGO prevadzal. Cez PayPal to mozno ani nejde.
Takze ostal by som kludny.
A napokon - nechapem, ze tu niektori prskate! Pritom ste v minulosti mali podobne stastie, ci uz pri Porsche bonusoch, alebo Ospreyi. A viem tu o vas vaicerych (pochopitelne, nebudem vas menovat). Je to o
VASOM STASTI a
NEFEROVOSTI TLG.