Mal som tu "česť" si dnes vyskusat novy dizajn SaH. Musim zial povedat, ze je to zmena k horsiemu:
- vizualne mi to pride menej prehladne ako predtym (nemyslim ze je to len otazka zvyku)
- nevie zoradovat sety podla ceny - nechapem cim to je, ale proste to nezoradi, mozno momentalny vypadok, lebo je to uplna trivialnost
- nevie prehladavat prierezovo cez vsetky kategorie napr podla ceny - napr ked cloveku chybaju 2-3 eura do postovneho zadara, tak je to utrpenie hladat
- uplne katastrofalne spravili prehlad objednavok - ked dokoncim objednavku, tak do par sekund ma to odhlasi, na hornej liste to vyzera ze som prihlaseny, ale neviem ist do objednavok, tak sa treba preklikavat cez vlastne konto a potom dat check objednavok - ale je nemozne napr cakat a updatovat zoznam objednavok priebezne - vzdy ma to vyhodi a musim sa tam dostavat naspat.
Aby som nebol len negativny, jedno plus som nasiel - uz si to konecne vie zapamatat kreditku z posledneho razu.
Celkovo ale mam z tej stranky velmi zly dojem, ak by napr sutazila s priemernymi slovenskymi web shopmi (ktore zbucha aj lepsi student), tak u mna prehrava na celej ciare. Uz to, ze clovek musi pracne hladat jednotlive veci, je hanba dizajnerov. Nechapem ze takato firma si nevie spravit poriadny web.
Este upozornim na jednu nastrahu - postovne je zadara od 55 eur, ale pozor - ak si naklikam objednavku napr za 60 eur a aplikujem zlavovy kod 10 eur, tak padnem na 50 eur a prihodi mi to postovne - kto si to nevsimne, moze ostat sklamany. Samozrejme, treba dat pozor na batovske cisla - tj 29,99 + 24,99 je len 54,98, a treba nieco dolozit na postovne zadara.