Argumentovat, ze je to na hovno s cenami aj inde, je akoby tvrdit, ze kradnu vsetci, mozem aj ja. S cenami to neni v poriadku ani u nas, ani v holandsku, ani inde. Mozno iba v madarsku s tou ich 27% dph a lokalnou menou. Ja som ani netvrdil, ze krivdia iba nam, ale ze aj ine krajiny to maju zle. Ale to neznamena, ze je to ok. Prave toto je nieco, co mozme tvrdo kritizovat, nejde tu o set a subjektivny pohlad na to. Akceptujem vyssie ceny len tam kde neni euro. Mimochodom, ani lokalna mena neni dovod, ako vidno pri UK, ktore pada do brexitovej priepasti, ale nevadi im byt z nich pokakani a davat tam nizsie ceny. Papluh, planujes aj z toho nasho webu nieco objednat? Ak nie, tak je obhajoba toho paskvilu cisto ucelova a nasilu. Ak to ma byt v takejto podobe, tak to radsej vobec, lebo takto stracame argument na to, aby tu dali shop - povedia, ze mate. Ze je z toho trapny alltoys2, uz nebude nikoho trapit. Jediny argument co berem je to, ze je to len v rozbehu a postupne pridaju dalsie moznosti, ako 2x body a podobne.