Tuto temu by som najradsej zmazal. Nemyslim si, ze taka podvodnicka firma akou The LEGO Group je, by tu mala mat este reklamu. Ale prosim - pridam teda moju najnovsiu skusenost s tymyto smradmi, nech aj siroka verejnost je informovana a vie sa zariadit.
V piatok som si chcel objednat 2 kusy gitary. Nic viac som po nich nechcel, len objednat si cez ich web 2 kusy LEGA. Pri nakupe som si uplatnil zlavu 50 EUR na nakup, ktora mi bola odratana. V kosiku som mal teda tovar v hodnote 200 EUR, po zlave 150 EUR. Takto mi to kosik ukazoval. presiel som do pokladne, kde som chcel zaplatit. Platbu kartou mi to vobec neumoznilo, pre nejaku poruchovu hlasku na ich webe. Pri platbe PayPalom mi vsak uctovali plnu sumu 200 EUR, miesto 150 EUR. Nic sa s tym nedalo robit. Poruchu hadzalo cely den a nespravnu sumu na PayPale tiez. Hned pod tym bolo telefonne cislo, na ktore sa mam obratit v pripade problemov. Na uvedene cislo som volal, ale bolo NEEXISTUJUCE! Zistil som si teda ine cislo (po ktorom som musel patrat po inych forach), ale ani tam sa mi cely den nepodarilo dovolat. Automat ma neprepol. Nasledne mi objednavka zmizla a body z VIP uctu tiez. BOL SOM BOHAPUSTO TYMYTO SMEJDMI OKRADNUTY!!!
Mam uz skutocne plne zuby tejto spolocnosti (nie hracky ako takej!) a zvazujem razne kroky zo strany nasho fanklubu. A to prerusenie VSETKEJ spoluprace a naviazanosti na tuto zlodejsku spolocnost! Ako fanklub vieme bez problemov existovat aj dalej a vieme sa aj prezentovat na vystavach. Mame na Slovensku spolky, ktore sa doslova vysmievaju The LEGO Group do xychtu a idu si svoje nezavisle na tychto zlodejoch! Robia vystavy a este na nich zarobia pekne peniaze. Polozil som si otazku ci nam tych par sprostych setov co dostavame (skutocne ide o najvacsie braky z portfolia), stoji za tu spolupracu? Ja som si odpovedal - NESTOJI.