Ja som sa aj 3. az 5. seriu pokusal hladat podla bodiek, bolo viacero variant tych kodov, hmatom to bolo treba overit. Pri 5. serii som bol strasne nedockavy pockat na to ked to dojde do Dracika (sklz cca 4 mesiace oproti cecham, resp. 3 mesiace oproti niektorym kamennym obchodom, kde sa ale nedalo hmatat), tak som to kupoval tak, ze som mal zozbierane kody z figov, ktore som uz kupil, a snazil som sa kupit take sacky, ktore mali ine kody - vysledkom bolo totalne fiasko a nakup viacerych rovnakych figov, na potvoru este aj tych debilnych (fitneska) - kody boli casto rozne pre rovnaky fig, nielen pre rozne seriove cisla, ale aj v ramci tej istej serii atd. Vynahradil som si to potom pri tesco zlave, kde som pobral vela gladiatorov, kde sa to bralo lahsie aj vdaka velkej, lahko hmatatelnej prilbe. Teraz pri 6. serii budem trpezlivejsi, zvlast ked tie bodky su este horsie citatelne. Mal som v draciku nejake pokusy ist podla bodiek, ale je to katastrofa s citatelnostou. Hmat je tiez pre mna komplikovany, mozno keby som mal klud, nemam nervy tam stat a suchotat. Radsej si pockam na tesco. Resp. ked uz clovek ide iba po jednom figovi, a pozna presne jeho bodky, tak sa to da.
Nema nahodou niekto z BA navyse gorilieho figa ? Teraz je to taka aktualna figurka :-)