Vcera sme s manzelkou stavali set 10220 Camper Van. Uz na zaciatku som si vsimol, ze jeden typ dieliku je obsiahnuty v dvoch variantach (vid foto). V zozname dielov je uvedena len jedna varianta (6 kusov), realne tam boli z kazdej varianty 3 kusy, takze mi to nedava zmysel, ako sa taketo nieco mohlo stat. Kto ste tento set uz stavali, tiez ste narazaili na tento "problem"?
- nie je naozaj nic vynimocne, ze kocky toho isteho druhu su v ramci jedneho setu v roznom vyhotoveni...tyka sa to najma tych ktore ja volam "uchytky" ...a je jedno, ci su ploche alebo klasicke v tvare "tehlicky" ..napr v hrade zo serie kingdoms su tieto uchytky naozaj vsakovake (uchytky na fakle a vlajky)...cize nie je to naozaj nic zvlastne....ja to pripisujem tomu, ze lego kocky sa vyrabaju v roznych zavodoch ale standardizacia by naozaj mala byt pri takej znacke ako je lego prioritou
a by the way neuveris no ja som campera staval cca 26. decembra 2013...to len na margo toho kedy si to staval ty par dni po mne a tiez s manzelkou....hoci ta moja si obcas tuka na celo ze sa hrajkam ako maly
ale to patri k rizikam legomaniaka
a u mojho campera som si to nevsimol ak nezabudnem kuknem....mne sa vsak stalo ze omylom som si jednu kocku vyhodil (plochu)...ta chyba na streche ale je to zakryte tou vysuvatelnou konstrukciou takze v poho