tohle vzniklo z
3677 a
7939, lokomotiva je jasná akorát jsem ten vnitřek trošku upravi a dodělal to na to v TLC zapomněli, dveře do kabiny, jinak je to stále použitelné pro dálkové řízení.
Všechny vagony jsou použitelné oboustranně, kromě krytého kvůli napojení na cisternu.
Krytý vagon veze požární stříkačku která je napojená na cisternu, a drobné vybavení, hadici, rozdělovače, proudnice
(ještě tam všechny nejsou)u cisterny jsem překopal podvozek protože původní byl krátký a na nejdelší standardní podvozek byla tahle velikost dlouhá, takže je to originál.
Plošinový i obytný který ještě dostane interiér vznikly z toho krytého, nízkoložný je akorát přebarvený, dostal dveře a veze jiný automobil, nejedná se ani podvozkem o ten původní.
o nějaké hromadě balastu nemusím ani uvažovat, co zůstane hodím do šuplíku nebo to to zužitkuju na něčem jiném.
pro začátek co se týká kupování by mi stačila jenom nějaká malou posunovací mašinka protože na poličku kde je vlaková zastávka by se tenhle požární vlak nevešel, tam je tramvaj
(8404) a servisní četa s jediným vagonem co mám, tady jsou
fotky čety a zastávka je složená ze 7936+7937+7895+7896