vav! velmi pekna kolekcia skodoviek
. Takto komplexne uz chapem tvoj zamer a myslim si, ze nechaj toho favorita hore 4wide nech to ma totozne pravidla. Paci sa mi tento pristup skladania, je to velmi ciste, jednoduche, bez nelegalnych technik a naplna to standard pevnosti ako oficialne sety. Ja si vzdy veci komplikujem a vela krat je to na ukor pevnosti modelu, vid SCANIA pjekna ale niesmie fuknut vietor, ked som to dal do krabice tak si povedal, hmm no chlapci budu mat asi kopu srandy. (Akoze cakal som aj, ze v nedelu mi Mikel cez plot prehodi kocky v igelitke)
.
najviac sa mi pacia 100ky a 130ky
1000 - tam mi trochu vadi ten vacsi previs predku, neviem ci sa s tym da nieco urobit, pri 100ke to mas pekne rovnake
100 - tiez sa mi viac paci bez zadneho skla, lebo original ma C stlpik bez okna, nevadi mi ten plate dole.
110R - tu vidim tiez viac variantov, dal by som tie plates na C stlpiku trans-clear ale pod predposlednym slope by som dal vo farbe, tak ako pri rapidecke
k ostatnym asi nic, este taky detail, vyuzil by som to ze su kolieska obojstranne pouzitelne, cize napr 1000, 100 a favorit v slabej vybave by mohol mat akoze plechove disky
k 130 sa samozrejme hodia tie lucove disky, dokonca podobne tusim original aj mali.
PS.: este favorit sedan nebude?
urcite ho mas nahodeny