Aktualizácia informácií o výstave:
Výstava "Postavme si Deň detí" sa uskutoční v kultúrnom dome v Bohdanovciach nad Trnavou dňa 31.5.2014 (sobota) od 11.00 do 18.00 a 1.6. (nedeľa) od 13.00 do 18.00. V sobotu budú ukážky hasičskej techniky a bude sa dať kúpiť aj nejaké občerstvenie.
Na výstave bude postavené mesto s koľajiskom s rozmermi cca 6x4m. Jazdiť budú vlaky Maersk, Horizon, žltý nákladný a biely ICE vlak. V depe bude druhý Maersk, Emerald, druhý žltý nákladný, červený osobný. Urobené bude mesto, prekladisko, prístav a veľké letisko.
Vystavené bude aj malé Duplo mesto s koľajiskom, policajnou stanicou, staveniskom, hasičmi, ZOO.
Ak má niekto doma funkčný Duplo vláčik tak ho prosím o zapožičanie. Moje duplo vlaky nie sú motorizované a zatiaľ mám prisľúbený iba jeden funkčný vlak.
Ak stihnem, tak bude aj diorama z castle - jeden MOC od Skifi-ho a zo sériových hradov bude postavaný jeden veľký hrad. Rytierov - bojovníkov rôznych "druhov" mám spolu 200 kusov.
Vystavovať budú Jago, Misoku, Buďo, Mikel, Kamil, Skifi. Ak má ešte niekto chuť sa pridať, tak mi čo najskôr napíšte.