ani sa mu nedivim bez sla nechat napospas lego tisicom detskych ruciciek .. to neda nikto
Moje najväčšie diela sú v strede miestnosti ,ako zabudnuté.Ani som nenástojil aby okolo nich dali palety ako zábranu.Bol som rád že konečne sú diela vidieť zo všetkých strán!
Od múzea asi každý očakával viac ,vzhľadom čo a ako vystavujú .Ľahko sme si to porovnali keď nás povodili po iných expozíciách .Tie priestory sú naozaj konfortné a škoda že sme ich nemohli využiť tak ako bolo v pláne.
Ak to porovnám s inými múzeami,kde sa k mám chovali ako k návšteve.Minimálne ponúkli minerálky ,kávu ,čaj či drobné občerstvenie.(BB,ZV,LC,NB,dokonca,LV)
A boli nad rámec svojich povinností ochotný(BB,ZV,LC,NB,) Múzeum v KE má naviac !
Misokuova dioráma VSŽ / USS je najväčším lákadlom pre decká . I keď niektoré domy sú potemkovinovské ,dielo má viac než WOW effect.A krása v je i v tom že na ňom spolupracovali temer všetci
Preatorove čierno červené diela ,vyzerali na živo o 100% lepšie ako na fotkách .
Olé tiež dostal reprezentačné umiestnenie a návštevníci si môžu vychutnať obraz zdiaľky.
Veľké poďakovanie ľuďom čo pomáhali a nemuseli, v dobrej nálade a chladnou hlavou
BTW.Keď som v piatok po príchode do KE a uvidel kúsok vysvietenej katedrály .Ostal som ako prikovaný k dlažbe zo sánkou dole, zakotúľanou kamsi za roh!
Takéto dielo z lega s mojimi terajšími schopnosťami a možnosťami poterbuje 18 mesiacov minimálne!